Fiskehandler+

Det handler om at skille sig ud!

Med Fiskehandler+ får I utallige fordele, og vi løfter sammen, jeres markedsføring og visuelle identitet, så den spiller sammen lige fra hjemmeside til diskskilte…

Som Fiskehandler+ hjælper vi med optimering af skilte og instore løsninger, der løfter dit udtryk som forretning og fiskehandler. Kunderne ønsker i dag et professionelt grafisk design og en letlæselig tekst samt et overskueligt overblik over varesortiment og labels, der er til at forstå, er vigtigt. Hjemmelavede skilte og brochurer kan hurtigt opfattes uprofessionelt og som forvirrende kommunikation. I Fiskehandler+ laver vi et kickoff-møde ved opstart og implementering.

Derefter holder vi løbende opfølgning og statusmøder. Vi sørger for, at din kommunikation – præsentation – disk og inspiration fremstår tydeligt over for dine kunder.

Fiskehandler+ er din direkte adgang til alt grafisk opsætning og udformning af annoncer, brochurer, flyers, etiketter, plakater, skilte, in-store TV m.m. nøjagtig tilpasset din profil og uden uforudsete regninger. Vi sørger desuden for, at dine kampagner bliver fuldt integrerbare med din profil online og sociale medier.

Inkluderet i Fiskehandler+:

Pris pr. md. kun*

Kr. 2.083,33

*Betales kvartalsvis

Det fisk har benyttet sig af Fiskehandler+ til blandt andet at få lavet:

Hvor mange penge bruger du på grafisk materiale?

Hvis du i forvejen medlem af Danmarks fiskehandlere, kan du nemt blive opgraderet til Fiskehandler+ hvor du får alt den grafiske assistance du behøver, inkluderet i kontingentet. Dvs. at du kan spare timeprisen på bureauer ude i byen.

Dette er inkluderet i Fiskehandler+ og alt du skal gøre er derfor at sætte dig til tastaturet eller gribe telefonen for at sætte opgaverne i gang. Dermed er der kun yderligere udgift til tryk og evt. spaltepladsen til annoncen i avisen.
Dertil har du muligheden for at blive koblet på fiskehandlernes egen hjemmesideplatform hvor du kan få en spritny og mobiloptimeret hjemmeside med tilhørende fri opdatering. Altsammen som en del af dit Fiskehandler+ medlemskab.

Spørgsmålet er til sidst – har du råd til at lade vær?