Om Danmarks fiskehandlere

Danmarks Fiskehandlere er en brancheforening, der udelukkende arbejder for alle danske selvstændige fiskehandlere. Vi kæmper for at opbygge et troværdigt image for branchen, overfor samarbejdspartnere, organisationer, embedsfolk, medier og politikere, for derigennem at være et naturligt valg, når der skal debatteres fisk og fødevarepolitik. Derfor er det vigtigt, at alle fiskehandlere står sammen under alle former for forhandlinger.

Et medlemskab af Danmarks Fiskehandlere vil gavne en fiskeforretning på en lang række områder, fra de helt overordnede og langsigtede strategier til dagligdagens detaljer. Foreningen er et slagkraftigt talerør i det politiske miljø og bibringer viden om fisk og skaldyr til danskerne.

Den giver mulighed for at kvalitetsstemple fiskehandlernes produkter samt mulighed for løbende kompetenceudvikling og dygtiggørelse. Den giver også fiskehandleren en markedsplatform med en fælles attraktiv identitet og et netværk af kolleger og muligheder for et uvurderligt udbytte af ideer og erfaringer. Derudover tilbyder foreningen kontante, mere generelle medlemsfordele, som alle medvirker til en bedre bundlinie hos vores medlemmer